Meewerken als vrijwilliger

Werk je graag samen met anderen?

Ben je ook een beetje zot van bootjes? Ben je een beetje handig? en is voor jou een woord een woord? Dan is meewerken aan onze de restauratie van onze Watson reddingboot misschien iets voor jou.

De restauratie van een historisch vaartuig is in de eerste plaats een ploegsport. Enkel doordat mensen met verschillende interesses en kennis samenwerken kan dit project tot een succesvol einde gebracht worden.

Een historisch schip restaureren is niet alleen een technische zaak, maar ook communicatie en fondsenwerving zijn uiterst belangrijk. Ben je geïnteresseerd in 1 of meerdere van onderstaande zaken, kom dan zeker bij ons communicatieteam. Het wordt zeker een unieke gelegenheid om onder begeleiding van de echte topmensen dit project mee mogelijk te maken.

We zoeken o.a

Houtbewerkers De Watson – Reddingboot 3 is een houten schip waar veel schuur- en restauratiewerk aan is. We komen altijd handen te kort om te schuren, plamuren en verven.  
Voor de Motoren De Watson wordt aangedreven door 2 Ferry-diesels van 40PK elk. De motoren kregen net voor het uit de vaart halen nog een volledige revisie. 40 jaar verwaarlozing heeft veel sporen nagelaten. We zoeken nog enkele mensen die graag aan motoren werken om het schip terug in orde te krijgen.
Metaalbewerkers  Ook al is onze Watson Reddingboot een houten schip, toch is er veel metaal. Een handige metaalbewerker is altijd welkom. Er moet ook nog een bootstoel gelast worden.
Schrijftalenten Heb je een vlotte pen? Help ons dan wervende toffe teksten te schrijven voor de website, sociale media, sponsoringdossiers, flyers, infobrochures …  
Redacteurs ledenblaadje Er komt een online- en offline ledentijdschrift die we ook willen verspreiden naar leden, sympathisanten en sponsors. 
Fondsenwerving en evenementen team Zonder centen geen restauratie. Onder leiding van een professionele fondsenwerver die verantwoordelijk was voor fondsenwerving bij Plan International, WWF, Amnesty acties opzetten om de restauratie te kunnen betalen.
Onderhoud en uitbouw website Ken je  CMS ? Help ons met het onderhouden en updaten van de website.
   

Contacteer ons: vzw Restart Plakkersstraat 76 8400 Oostende tel: 0477/70 67 13

e-mail : contact@vzwrestart.com